Kunstnagels

Kunstnagels zijn de manier om direct prachtige, verzorgde nagels te verkrijgen. De vorm, kleur en lengte zijn geheel naar wens te bepalen. Veelal worden kunstnagels geassocieerd met lange nagels, dit is echter een groot misverstand. Ook kunstnagels kunnen zeer kort gedragen worden, dit is niet alleen mooi, maar zeker ook praktisch tijdens uw werkzaamheden.

Redenen om kunstnagels te laten zetten lopen zeer uiteen. Vaak is het na zelf alles te hebben uitgeprobeerd een snelle en efficiënte oplossing maar nagelbijten en/of prutsen aan nagels of nagelriemen is ook een veel voorkomende reden. Terwijl uw handen er na 1 behandeling al weer toonbaar uitzien, heeft u nagenoeg geen kans meer nagels te bijten, en vaak motiveerd dit zeer goed, en wordt het stoppen met nagelbijten u makkelijker gemaakt.

De natuurlijke nagel verlengen wij door middel van een tip waar vervolgens een gellaag op aangebracht wordt. U kunt kiezen uit een natuurlijke transparante nagel, een mooi rozig nagelbed of de bekende french manicure look. Daarnaast zijn de nagels ook in de door u uitgezochte kleurgel te plaatsen, desgewenst met mooie nail-art decoraties.

Naast het verzorgen en verfraaien van uw nagels, is het tevens mogelijk om uw nagels op een subtiele of spectaculaire manier te laten versieren. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd. Met gellak,  plaatjes, steentjes, glitter en gekleurde gellak en/of gel kunnen de nagels prachtig versierd worden. Voor elke gelegenheid is iets leuks te verzinnen, zodat u uniek voor de dag komt.