Wat is CC Oxygen Therapy?

Ontdek hoe je met Crystal Clear Zuurstofbehandeling ultieme schoonheid bereikt.

Alle producten van Crystal Clear hebben een innovatieve formule en zijn hoog technologisch ontwikkeld. Het is klinisch bewezen dat ze de huid verjongen en gezond en vitaal maken.

De bekendheid van Crystal Clear als “Het beste van het beste onder de schoonheidsbehandeling” neemt snel toe. Klanten raken zowaar verslaafd aan deverbluffende resultaten: een aanzienlijk verjongde huid met duidelijk minder lijntjes en rimpels…

Het werd klinisch bewezen dat de Crystal Clear Oxygen behandeling vermoeide en verouderde huid nieuw leven in blaast. Er zijn slechts vijf behandelingen nodig om een jongere huid te krijgen.

De Crystal Clear Oxygen behandeling is een gesofisticeerde behandeling die zuurstof en actieve huidverjongende bestanddelen tot diep in de lederhuid brengt. Hier wordt de basis gelegd voor de gezondheid, elasticiteit en stevigheid van de huid.

Voordelen van de behandeling

  • vernieuwt de huid, verzacht lijnen en rimpels en verstevigt
  • perfect voor beschadigde huid: het gebruik van zuurstof heeft een activerend en helend effect op de huidcellen
  • perfect voor acnegevoelige huid, dankzij de antibacteri√´le effecten van zuurstof, perfluorodecalline en appelextracten die toxines verwijderen
  • de actieve Skin Care producten dringen diep door in de
  • huidlagen om het volume van de biomatrix tevergroten, zodat lijnen en rimpels verdwijnen
  • de meest gevorderde methode om dehydratatie te bestrijden
  • brengt zuurstof in alle lagen van de huid
  • de huid wordt goed gehydrateerd
  • stimuleert collageenproductie op celniveau, versnelt de mitose (celdeling) van de huidcellen en helpt het genezingsproces
  • klanten kunnen onmiddellijk hun gewone levensstijl terug aannemen, zonder rust of onderbreking van de dagelijkse routine.

Waarom zuurstof?

Zuurstof is één van de vijf elementen die leven mogelijk maken. Zuurstof geeft elke levende cel leven en energie. Als het zuurstofniveau daalt, verzwakt het immuunsysteem. Het verouderingsproces wordt veroorzaakt door een daling van de beschikbare zuurstof- hoeveelheid in de huidcellen.

Het Crystal Clear Oxygen System gebruikt ‘puncture jet’ technologie die zuurstof én speciaal geselecteerde actieve bestanddelen tegen het verouderen van de huid toevoert. De noodzakelijke voedingsstoffen om de huid van binnenuit te herstructureren en te herstellen worden tot in de diepste lagen van de lederhuid gebracht.