Powderbrows

Wat doet deze behandeling

Deze behandeling wordt zowel machinaal als handmatig uitgevoerd, d.m.v. een nanonaald. De poedertechniek is het in schaduwen van de wenkbrauwen met pigment, daardoor creëert men het effect dat de deze zijn bij getekend met poeder. Waardoor men een natuurlijk effect bekomt, zonder de huid rondom de wenkbrauwen te beschadigen. Deze behandeling geeft een egaler effect dan de hair-stroke techniek (microblading). De huid zal bij deze behandeling ook sneller genezen dan bij de microblading.

Hoe gaan we te werk?

De natuurlijke wenkbrauwen worden indien nodig eerst geëpileerd niet met wax, daarna tekenen we de wenkbrauwen af naar wens van de klant. En wordt de geschikte kleur bepaald, let wel op deze kleur toont donkerder aan net na de behandeling maar verlicht nog van kleur naar mate de heling plaats vindt. Voor we beginnen te pigmenteren  wordt de huid rondom de wenkbrauwen eerst verdoofd met een speciale crème. Deze behandeling duurt ongeveer een 2tal uur.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling kan bij elk huidtype worden toegepast, zelfs bij vettere huidtypes (in tegenstelling tot de microblading).

Personen met een slechte wondheling kunnen niet behandeld worden (bv. Diabetes).

Mensen die gebruik maken van bloedverdunners dienen deze indien mogelijk en met advies van de huisarts afgebouwd worden.

Hoe vaak kom je voor deze behandeling:

Na de eerste behandeling kom je na een 6-tal weken terug voor een bijwerking. Hierna blijven de powderbrows circa 2 jaar.

Thuisverzorging:

4uur na de behandeling dient men wond helende zalf aan te brengen in een dun laagje, hierna dient men dit 2weken 2x per dag te herhalen.

Geinteresseerd?
Wil je meer informatie?

Maak dan nu een afspraak!