Crystal Clear Cellulite Therapy

Wat doet deze behandeling

Deze behandeling verhindert de vorming van cellulitis, bestaande cellulitis wordt glad gestreken en de huid wordt tegelijkertijd verstevigt en gelift. Een perfecte oplossing voor de ontsierende cellulitis en zwakke huidspanning op benen, heupen, billen, armen en de buikstreek. Ook kunnen de gelaatscontouren (bv. Onderkin) kunnen worden verstevigt en gelift.

Dankzij de unieke combinatie van een vacuüm en pulserende kracht maakt de vetcel zich makkelijker los van het bindweefsel, hierdoor kunnen gifstoffen en water beter worden verwijderd.

Hoe gaan we te werk?

De te behandelen zone wordt eerst grondig gereinigd, daarna starten we met het aanbrengen van ‘Crystal Clear body firm complex’ en door middel van effleurages en de vacuüm en pulserende massage zorgen we dat de cellulitis cellen worden ‘verbrijzeld’.

Af sluiten doen we met een handmatige lymfedrainage-massage.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die graag van zijn/haar probleemzones af wilt.

Hoe vaak kom je voor deze behandeling:

Je ziet al resultaat na de eerste behandeling, maar voor een langduriger effect is het aangeraden om 5 à 6 behandelingen te voorzien.

Thuisverzorging:

Bij dit soort behandelingen is het zeker belangrijk om gedurende de gehele sessie op de voeding te letten, om geen nieuwe cellulitis cellen aan te maken, en indien mogelijk aan lichaamsbeweging te doen.

Ook is het hierbij aangeraden om ‘Crystal Clear body firm complex’ 2x daags te smeren op de ‘probleem’ zone.

Geinteresseerd?
Wil je meer informatie?

Maak dan nu een afspraak!